Συμβουλες και στρατηγικη

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη των Start-Ups. Ένα βασικό σημείο για να διατηρήσετε σωστή ανάπτυξη.

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη των Start-Ups. Ένα βασικό σημείο για να διατηρήσετε σωστή ανάπτυξη.

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη των Start-Ups. Tί είναι σημαντικό να μην κάνεις ούτως ώστε να έχεις σταθερή πορεία ανάπτυξης.


Σύμφωνα με τον δισεκατομμυριούχο Τζάκ Μά , ιδρυτή του Alibaba το μυστικό βρίσκεται στο προσωπικό που θα προσλάβεις στα πρώτα βήματα της εταιρείας σου.
Έχεις μια Start Up και προσπαθείς να την στελεχώσεις. Η ίσως μια μικρή εταιρεία που χρειάζεται στελέχωση και προσωπικό για να κάνει το βήμα παραπέρα. Μην βιαστείς. Κάνε υπομονή και πιο σταθερά βήματα.

Η ομαδικότητα και το καλό κλίμα σε μια ομάδα συνεργατών είναι το παν. Το να κτίσετε μια ομάδα που όλοι είναι παθιασμένοι και έχουν τους ίδιους στόχους είναι πιο σημαντικό από την εμπειρία των ακριβοπληρωμένων διευθυντών-στελεχών.
Ο κύριος Μα προτείνει να στελεχώσετε μια εταιρεία με πνεύμα ομαδικότητας και άτομα που είναι διατεθειμένοι να πολεμήσουν ο ένας για τον άλλο, και φυσικά για την εταιρεία.

«Δούλεψε με την κατάλληλη ομάδα, αφιέρωσε χρόνο για εκπαίδευση, και η ίδια η ομάδα σου θα σε ανταμείψει.» είπε ο Τζάκ Μα.


Αισιοδοξία.
Η αισιοδοξία είναι το άλλο κλειδί της επιτυχίας σύμφωνα με τον Μα.
Ο σπουδαίος επιχειρηματίας είναι πάντα αισιόδοξος και πάντα βλέπει μπροστά στο μέλλον. Ψάχνει πως μπορεί να λύσει προβλήματα και πως θα κάνει την ζωή μας πιο εύκολη. Ο αισιόδοξος δεν σταματά να ονειρεύεται, να ψάχνετε και να βελτιώνεται. Έχοντας φυσικά δίπλα του τους κατάλληλους ανθρώπους αυτό είναι πιο εύκολο να πραγματοποιήσει το όραμα του. 

Το Alibaba ξεκίνησε το 1999 με μια ομάδα 18 ατόμων και σε λιγότερο από δύο δεκαετίες έγινε το μεγαθήριο που ξέρουμε σήμερα, κοντράροντας αυτή την στιγμή το Amazon ως το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό πολυκατάστημα.
Σήμερα φυσικά, πλέον το Alibaba εργοδοτεί μερικά από τα μεγαλύτερα κεφάλια στους παγκόσμιους επιχειρηματικούς κύκλους.

Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν.


Συχνές Ερωτήσεις για την Κυπριακή Εταιρία.
Όλες οι απαντήσεις εδώ.

Επισκεφτειτε την κεντρικη ιστοσελιδα της KTC Business Consultants

Εισοδος

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Η ομάδα της ΚΤC Business Consultants Ltd σας παρέχει δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη.

Συμπληρώστε την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο ή καλέστε μας στο +30 21 0873 7777 για Ελλάδα και +357 22 777020 για Κύπρο.


Αποστέλλοντας αυτό το μήνυμα συμφωνείτε με την Πολιτική Απορρήτου της σελίδας μας
Επικοινωνία
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
Αποστέλλοντας αυτό το μήνυμα
συμφωνείτε με την
Πολιτική Απορρήτου
της σελίδας μας

Επικοινωνήστε τηλεφωνικώς
+30 21 0873 7777 για Ελλάδα
+357 22 777020 για Κύπρο
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn More. That's Fine