Φορολογια στην Κυπρο

Επιστροφή του Φ.Π.Α με ηλεκτρονική πληρωμή.

Επιστροφή του Φ.Π.Α με ηλεκτρονική πληρωμή.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους πολίτες οι οποίοι υπόκεινται στον φόρο ότι σύμφωνα με το Τμήμα Φορολογίας θα αρχίσει σύντομα η ηλεκτρονική πληρωμή επιστροφών του Φ.Π.Α.

Σε μια προσπάθεια μηχανογράφησης της διαδικασίας η κυβέρνηση θα κάνει τις πληρωμές ηλεκτρονικά ως εκ τούτου θα τερματίσει την έκδοση τραπεζικών επιταγών προς τους φορολογούμενους.

Όσοι λοιπόν υπόκεινται στον φόρο θα πρέπει να συμπληρώσουν το έντυπο αυτό με τις λεπτομέρειες του τραπεζικού τους λογαριασμού. Το έντυπο μπορούν να το υποβάλουν μαζί με οποιαδήποτε συνημμένα στα επαρχιακά γραφεία του Τμήματος Φορολογίας ή να το αποστείλουν ταχυδρομικώς στο Τμήμα φορολογίας στην Λευκωσία.

Είτε έχετε συμπληρώσει το αίτημα για επιστροφή του Φ.Π.Α (και δεν έχει εξεταστεί) είτε σκοπεύετε να το κάνετε στο μέλλον θα χρειαστεί να συμπληρώσετε το συγκεκριμένο έντυπο.

Τονίζεται ότι είναι σημαντικό με την συμπλήρωση του εντύπου, αριθμός IBAN να ανήκει στο όνομα του δικαιούχου.
Επίσης, εάν ο δικαιούχος είναι νομικό πρόσωπο, η εξουσιοδότηση να σφραγιστεί στο μέρος δίπλα από το όνομα του εξουσιοδοτούντος με τη σφραγίδα του νομικού προσώπου.

Να τονίσουμε επίσης ότι το Τμήμα Φορολογίας δηλώνει ότι από την ημέρα εφαρμογής της ηλεκτρονικής πληρωμής των επιστροφών Φ.Π.Α δεν θα προβαίνει σε πληρωμή εάν δεν έχει υποβληθεί το σχετικό έντυπο.

Συχνές Ερωτήσεις για την Κυπριακή Εταιρία.
Όλες οι απαντήσεις εδώ.

Επισκεφτειτε την κεντρικη ιστοσελιδα της KTC Business Consultants

Εισοδος

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Η ομάδα της ΚΤC Business Consultants Ltd σας παρέχει δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη.

Συμπληρώστε την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο ή καλέστε μας στο +30 21 0873 7777 για Ελλάδα και +357 22 777020 για Κύπρο.


Αποστέλλοντας αυτό το μήνυμα συμφωνείτε με την Πολιτική Απορρήτου της σελίδας μας
Επικοινωνία
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
Αποστέλλοντας αυτό το μήνυμα
συμφωνείτε με την
Πολιτική Απορρήτου
της σελίδας μας

Επικοινωνήστε τηλεφωνικώς
+30 21 0873 7777 για Ελλάδα
+357 22 777020 για Κύπρο
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn More. That's Fine