Επιχειρηματικα νεα

Σε ποιά τράπεζα να ανοίξω λογαριασμό στην Κύπρο;

Σε ποιά τράπεζα να ανοίξω λογαριασμό στην Κύπρο;

Που να ανοίξω τραπεζικό λογαριασμό στην Κύπρο. Μια απορία που ταλαιπωρεί πολλούς επιχειρηματίες.

Το θέμα ανοίγματος τραπεζικού λογαριασμού στο εξωτερικό και ειδικά στην Κύπρο προβληματίζει αρκετούς επιχειρηματίες αλλά και ελεύθερους επαγγελματίες από την Ελλάδα αφού μετά την οικονομική ύφεση και την τραπεζό-οικονομική αστάθεια που παρουσιάστηκε σε Κύπρο και Ελλάδα, το κοινό έχασε σε κάποιο βαθμό την εμπιστοσύνη του.


Πάρα πολύ συχνά επιχειρηματίες ρωτούν τους συμβούλους μας σε ποια τράπεζα να ανοίξουν τραπεζικό λογαριασμό είτε για προσωπικούς σκοπούς είτε για την επιχείρηση τους.



Αρκετός κόσμος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων λοιπόν, συνήθως θέλει να ενημερωθεί σχετικά με τα τέλη και τις χρεώσεις των τραπεζικών ιδρυμάτων για να συγκρίνει και να νιώθει πιο σίγουρος πριν αποφασίσει να προχωρήσει σε αγορά υπηρεσιών. Πολλοί επιχειρηματίες και ελεύθεροι επαγγελματίες χρειάζονται συγκεκριμένες υπηρεσίες και βαδίζουν στα τυφλά για να αποφασίσουν σε πιο τραπεζικό ίδρυμα θα καταλήξουν.

Μέχρι τώρα οι φορολογικοί σύμβουλοι , ελεγκτικοί οίκοι και δικηγορικά γραφεία πρότειναν στους πελάτες τους από το εξωτερικό το τραπεζικό ίδρυμα που συνεργάζονταν και αυτό φυσικά θα συνεχίσει να γίνετε εφόσον υπάρχει καλή συνεργασία λογιστικού οίκου και τραπεζικού ιδρύματος.


Οι επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται για άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού στην Κύπρο τώρα μπορούν από μόνοι τους να κατατοπιστούν και να επιλέξουν το τραπεζικό ίδρυμα που τους ταιριάζει σε τιμή και υπηρεσίες.



Με την δημιουργία του νέου διαδικτυακού τόπου που δημιουργήθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών της Κύπρου, ο κάθε ένας έχει την δυνατότητα να συγκρίνει τιμές και υπηρεσίες από όλα τα τραπεζικά ιδρύματα στην Κύπρο.

Ο ανεξάρτητος διαδικτυακός τόπος σύγκρισης τελών έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με το Τμήμα Υπηρεσιών Πληροφορικής του Υπουργείου Οικονομικών και είναι προσβάσιμος στο σύνδεσμο:  www.mof.gov.cy/feecomparison





trapezes stin kypro.jpg





Ο εν λόγω διαδικτυακός τόπος περιλαμβάνει σύγκριση τελών για τις πιο κάτω αντιπροσωπευτικές υπηρεσίες που συνδέονται με λογαριασμούς πληρωμών:
 
  • Τήρηση λογαριασμού
  • Παροχή χρεωστικής κάρτας
  • Παροχή πιστωτικής Κάρτας
  • Ανάληψη μετρητών
  • Παραχώρηση Βιβλιαρίου Επιταγών
  • Μεταφορά πίστωσης SEPA σε ευρώ
  • Μεταφορά πίστωσης εκτός SEPA σε ευρώ και σε άλλο νόμισμα
  • Πάγια εντολή
  • Άμεση χρέωση
  • Επιστροφή επιταγής λόγω ανεπαρκούς υπολοίπου
  • Υπηρεσίες συναλλάγματος
  • Υπερανάληψη
  • Υπέρβαση
  • Αντίγραφο κατάστασης λογαριασμού

Μέσω της ιστοσελίδας οι καταναλωτές λαμβάνουν αντιπροσωπευτική αξιολόγηση των τελών που εφαρμόζονται όσον αφορά λογαριασμούς πληρωμών από τους παρόχους υπηρεσιών πληρωμών. 

Η ιστοσελίδα δύναται επίσης να συμβάλει στη μείωση του κόστους, εφόσον οι καταναλωτές δεν θα χρειάζεται να συλλέγουν πληροφορίες χωριστά από τους διάφορους παρόχους υπηρεσιών πληρωμών.



Άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού δωρεάν, με έκδοση επιχειρηματικής πιστωτικής κάρτας. Επιχειρηματικό πλάνο απο 25GBP τον μήνα και τους τρείς πρώτους μήνες δωρεάν.



Αν θέλετε να ανοίξετε εταιρικό τραπεζικό λογαριασμό γρήγορα και άμεσα, η εταιρεία μας προτείνει την εγγραφή στην "ηλεκτρονική τράπεζα" Revolut. Μπορείτε να το διευθετήσετε μόνοι σας διαδικτυακά με  τρείς μήνες δωρεάν. Η Revolut είναι ένα ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος που ανταγωνίζετε τις παραδοσιακές τράπεζες, παρέχοντας πολλές ευκολίες για συναλλαγές απο το κινητό σας και σχεδόν πάντα χωρίς χρέωση. 

Επίσης μπορείτε να πληρώσετε σε όποιο συνάλλαγμα θέλετε, να μεταφέρετε χρήματα απο τον τραπεζικό λογαριασμό σας απο το κινητό σας, να την χρησιμοποιείτε ως πιστωτική της εταιρείας και πολλά άλλα προτερήματα.


25d64d66591207.5b1acc6bbdbbb.png




Συχνές Ερωτήσεις για την Κυπριακή Εταιρία.
Όλες οι απαντήσεις εδώ.

Επισκεφτειτε την κεντρικη ιστοσελιδα της KTC Business Consultants

Εισοδος

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Η ομάδα της ΚΤC Business Consultants Ltd σας παρέχει δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη.

Συμπληρώστε την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο ή καλέστε μας στο +30 21 0873 7777 για Ελλάδα και +357 22 777020 για Κύπρο.


Αποστέλλοντας αυτό το μήνυμα συμφωνείτε με την Πολιτική Απορρήτου της σελίδας μας
Επικοινωνία
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
Αποστέλλοντας αυτό το μήνυμα
συμφωνείτε με την
Πολιτική Απορρήτου
της σελίδας μας

Επικοινωνήστε τηλεφωνικώς
+30 21 0873 7777 για Ελλάδα
+357 22 777020 για Κύπρο
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn More. That's Fine