Συμβουλες και στρατηγικη

Γιατί να ανοίξετε λογαριασμό Revolut για την επιχείρηση σας ή προσωπικό σκοπό;

Γιατί να ανοίξετε λογαριασμό Revolut για την επιχείρηση σας ή προσωπικό σκοπό;

Ανοίξτε γρήγορα λογαριασμό online χωρίς κόστος και επωφεληθείτε.


Η ανάγκη για τραπεζικές ευκολίες , πληρωμές μεταξύ εταιριών, συνάλλαγμα, αλλά και αγορές, είναι μεγάλη και για αυτό εταιρίες όπως η Revolut έχουν καταφέρει να φέρουν την επανάσταση στον τραπεζικό και χρηματοοικονομικό τομέα. 

Η Revolut είναι μια ψηφιακή τράπεζα με εκατομμύρια χρήστες, χωρίς φυσικά καταστήματα που παρέχει δωρεάν άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, προσφέροντας δυνατότητες όπως η αγορές, καταθέσεις, μεταφορά/αποστολή χρημάτων, συνάλλαγμα και αναλήψεις, όλα αυτά χωρίς «κρυφές» χρεώσεις.

Τα χρήματα των κατόχων βρίσκονται σε καταθέσεις στις τράπεζες Barcleys και Lloyd’s στο Ην. Βασίλειο.



Τί προσφέρει; Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της Revolut για τους χρήστες της;

Άνοιγμα προσωπικού λογαριασμού χωρίς καμία χρέωση, σε μερικά λεπτά από το κινητό σας.
Χρειάζεται μόνο ταυτότητα ή διαβατήριο.

Πληρωμές στο εξωτερικό χωρίς περίεργες και κρυφές χρεώσεις.

Όταν σας σταλεί η contactless κάρτα από την Revolut μπορείτε να πληρώσετε σε πάνω από 150 νομίσματα στο εξωτερικό χωρίς έξτρα χρέωση.
Για την συναλλαγή χρησιμοποιείται η πραγματική τραπεζική ισοτιμία γλυτώνοντας αρκετά χρήματα για εσάς. Υπάρχει χρέωση 0.5% στην περίπτωση συναλλαγών άνω των €6,000 ανά μήνα.

Αποταμιεύσεις.

Ο κάτοχος της κάρτας έχει την δυνατότητα αποταμίευσης των χρημάτων του σε ένα από τα 29 συναλλάγματα που προσφέρει η Revolut.
Σημειώστε ότι οποιαδήποτε στιγμή, μπορείτε να μετατρέψετε τα χρήματα σας σε άλλο συνάλλαγμα με την πραγματική ισοτιμία και πάλι.

Αναλήψεις στο εξωτερικό.

Με την κάρτα Revolut μπορείτε να κάνετε ανάληψη μετρητών από οποιαδήποτε ATM στο εξωτερικό χωρίς καμία χρέωση. Για ανάληψη πάνω από 200 ευρώ υπάρχει χρέωση προμήθειας 2%.
Σημειώστε ότι η Revolut διαθέτει και premium προγράμματα όπου τα όρια δωρεάν ανάληψης είναι πιο μεγάλα, αλλά προσφέρουν και αρκετά επιπρόσθετα οφέλη.


revolut mobile.jpg




Αποστολή χρημάτων χωρίς χρέωση σε όλο τον κόσμο.

Η Revolut επιτρέπει την αποστολή χρηματικού εμβάσματος σε οποιονδήποτε λογαριασμό σε πάνω από 130 χώρες χωρίς καμία χρέωση και με απόλυτη ασφάλεια.
Ισχύει χρέωση 0,5% για συναλλαγές άνω τον €6,000 τον μήνα.

Κρυπτονομίσματα.

Η Revolut είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους κύκλους των ανθρώπων που κάνουν συναλλαγές ή επενδύουν σε κρυπτονομίσματα. Μέσω της εφαρμογής στο κινητό μπορείτε να αγοράζετε και να πουλάτε μερικά από τα πιο δημοφιλή κρυπρονομίσματα όπως Bitcoin, Ethereum και Ripple.

Πως μπορείτε να ξεκινήσετε; Πως δουλεύει η Revolut;

Μπορείτε να ελέγχετε τα πάντα από την εφαρμογή Revolut στο κινητό σας.
Εφόσον κάνετε την αίτηση σας ακολούθως θα σας σταλεί η contactless κάρτα στο σπίτι.
Ο λογαριασμός μπορεί να ανοιχτεί πολύ γρήγορα και εύκολα από το κινητό σας.




Συμπληρώστε το email σας ή τον αριθμό του τηλεφώνου σας, σε περίπτωση προσωπικού λογαριασμού. Ακολούθως θα πάρετε ένα μήνυμα μέσω του οποίου μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή στο κινητό σας.

Μετά απλά πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες στην εφαρμογή, συμπληρώνοντας τα προσωπικά στοιχεία σας και να επιλέξετε ένα τετραψήφιο κωδικό για τον λογαριασμό σας.

Στην συνέχεια θα πρέπει να στείλετε 10 ευρώ στον λογαριασμό σας μέσω μια υφιστάμενης κάρτας σας που θα  συνδέσετε με την Revolut. Για να λάβετε την κάρτα Revolut στο σπίτι σας ταχυδρομικώς θα πρέπει να καταθέσετε τα πιο πάνω 10 Ευρώ οπωσδήποτε.

Ασφάλεια.

Η Revolut είναι μια απόλυτα ασφαλές κάρτα. Οι καταθέσεις σας όπως σας αναφέραμε πιο πάνω βρίσκονται ασφαλείς σε δυο πολύ μεγάλες τράπεζες στην Αγγλία.
Η ίδια η κάρτα όμως παρέχει στους χρήστες διάφορα μέτρα ασφαλείας όπως η απενεργοποίηση του contactless feature (ανέπαφη συναλλαγή). Επίσης μέσω της εφαρμογής μπορείτε να παγωσετε ή να ξεπαγώσετε την κάρτα σας σε περίπτωση κλοπής ή απλά σε περίπτωση που την χάσετε.







Συχνές Ερωτήσεις για την Κυπριακή Εταιρία.
Όλες οι απαντήσεις εδώ.

Επισκεφτειτε την κεντρικη ιστοσελιδα της KTC Business Consultants

Εισοδος

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Η ομάδα της ΚΤC Business Consultants Ltd σας παρέχει δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη.

Συμπληρώστε την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο ή καλέστε μας στο +30 21 0873 7777 για Ελλάδα και +357 22 777020 για Κύπρο.


Αποστέλλοντας αυτό το μήνυμα συμφωνείτε με την Πολιτική Απορρήτου της σελίδας μας
Επικοινωνία
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
Αποστέλλοντας αυτό το μήνυμα
συμφωνείτε με την
Πολιτική Απορρήτου
της σελίδας μας

Επικοινωνήστε τηλεφωνικώς
+30 21 0873 7777 για Ελλάδα
+357 22 777020 για Κύπρο
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn More. That's Fine