Εταιρεια στην Κυπρο

Ίδρυση εταιρείας ή μεταφορά εργασιών στην Κύπρο; Πως θα σας βοηθήσει το γραφείο μας;

Ίδρυση εταιρείας ή μεταφορά εργασιών στην Κύπρο; Πως θα σας βοηθήσει το γραφείο μας;

Σας ενδιαφέρει η ίδρυση εταιρείας ή μεταφορά εργασιών στην Κύπρο; Πως θα σας βοηθήσει το γραφείο μας;


Εάν σκοπεύετε να ιδρύσετε ή να μεταφέρετε την εταιρεία σας στην Κύπρο το γραφείο μας μπορεί να σας παρέχει όλες τις υπηρεσίες και την υποστήριξη για να ξεκινήσετε άμεσα και ομαλά να επιχειρείτε.
Διεθνής, Ελληνικές και τοπικές επιχειρήσεις εμπιστεύονται τους συμβούλους μας με πολυετή πείρα, διασφαλίζοντας οποιαδήποτε ρίσκο και χάσιμο χρόνο στην όλη διαδικασία. Το γραφείο μας μπορεί να αναλάβει όλη την διαδικασία ανεξάρτητα του όγκου, της πολυπλοκότητας της δομής και τις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης.

Εγκατάσταση εταιρείας. Ίδρυση, μεταφορά έδρας ή επιχειρήσεων.

Πιο κάτω αναφέρουμε τα βασικά στάδια στην διαδικασία που αναλαμβάνουμε για να ξεκινήσετε να επιχειρείτε.

Πλάνο δομής και προγραμματισμός.

Μετά από συνάντηση με τον πελάτη οι φορολογικοί μας σύμβουλοι προτείνουν την κατάλληλη μετοχική δομή για την εταιρεία και προτείνουν τρόπους διαχείρισης και λειτουργίας του οργανισμού με βάση την Κύπρο ή άλλη χώρα. Επίσης οι σύμβουλοι μας προτείνουν το επίπεδο και το είδος των επιχειρήσεων που θα ασκούνται εντός Κύπρου.
Τέλος, μέσω μιας επιτυχημένης δομής οι επιχειρηματίες και οι σύμβουλοι μας αποφασίζουν για θέματα που αφορούν πιθανές χρηματοδοτήσεις, στρατηγική στην αγορά, πιθανές ωφέλειες της εταιρείας από το φορολογικό καθεστώς της Κύπρου, και οικονομικό πλάνο της εταιρείας.

Εγγραφή εταιρείας.

Η εταιρεία μας προχωρεί στην εγγραφή της κατάλληλης μορφής οντότητας, συνεταιρισμού κλπ.
Διασφαλίζει φυσικά την έκδοση των νομικών εγγράφων, καταστατικού και εγγραφή της εταιρείας στην φορολογική υπηρεσία. Επίσης διευθετεί την εγγραφή της εταιρείας στους τοπικούς κυβερνητικούς και όχι μόνο πάροχους υπηρεσιών.
Τέλος, η εταιρεία αναλαμβάνει το άνοιγμα επαγγελματικού τραπεζικού λογαριασμού σε Κυπριακή τράπεζα ή τράπεζα του εξωτερικού.

Γραφεία και έδρα οργανισμού.

Για οποιονδήποτε επιχειρηματία του εξωτερικού, δεν είναι πολύ απλό να οργανώσει και να εγκαταστήσει ένα καινούργιο γραφείο σε ξένη χώρα.
Η KTC Business Consultants θα προτείνει τοποθεσίες για γραφεία ή χώρο επιχειρήσεων, θα αναλάβει για πιθανές αδειοδοτήσεις, συμβόλαια ενοικίου και πιθανές ανάγκες για την λειτουργία του γραφείου.
Τέλος οι σύμβουλοι μας μπορούν να προτείνουν τρόπο λειτουργίας, διαχείρισης θεμάτων, εσωτερικής διαχείρισης και ελέγχου, τήρηση βιβλίων εσωτερικά και γενικά συμβουλές σε πολλά άλλα θέματα.

Γενικά θέματα.

Με την μεταφορά εταιρικής έδρας ή ίδρυσης επιχείρησης στην Κύπρο, συνεπάγονται αρκετές άλλες ανάγκες και ιδιαιτερότητες. Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες πρόσληψης και συνεντεύξεων εκ μέρους των πελατών της και προτείνει το κόστος μισθολογίου με όλες τις επιπρόσθετες εισφορές στην Κύπρο. Μπορούμε να βοηθήσουμε με τα συμβόλαια και την εγγραφή των υπαλλήλων στις τοπικές αρχές, άδεια εργασίας, χώρος διαμονής, σχολείο για τα παιδιά κλπ.

Για περισσότερες πληροφορίες για την Ίδρυση εταιρείας στην Κύπρο επισκεφτείτε αυτό τον σύνδεσμο. Επιπρόσθετα εδώ θα βρείτε τα πλεονεκτήματα μεταφοράς έδρας στην Κύπρο.
Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας για γενική ενημέρωση χωρίς οποιανδήποτε υποχρέωση.


Συχνές Ερωτήσεις για την Κυπριακή Εταιρία.
Όλες οι απαντήσεις εδώ.

Επισκεφτειτε την κεντρικη ιστοσελιδα της KTC Business Consultants

Εισοδος

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Η ομάδα της ΚΤC Business Consultants Ltd σας παρέχει δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη.

Συμπληρώστε την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο ή καλέστε μας στο +30 21 0873 7777 για Ελλάδα και +357 22 777020 για Κύπρο.


Αποστέλλοντας αυτό το μήνυμα συμφωνείτε με την Πολιτική Απορρήτου της σελίδας μας
Επικοινωνία
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
Αποστέλλοντας αυτό το μήνυμα
συμφωνείτε με την
Πολιτική Απορρήτου
της σελίδας μας

Επικοινωνήστε τηλεφωνικώς
+30 21 0873 7777 για Ελλάδα
+357 22 777020 για Κύπρο
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn More. That's Fine