Επιχειρηματικα νεα

Σχέδια στήριξης επιχειρήσεων Οκτωβρίου 2020.

Σχέδια στήριξης επιχειρήσεων Οκτωβρίου 2020.

Ειδικά σχέδια ανακοίνωσε το Υπουργείο Εργασίας με σκοπό την στήριξη των επιχειρήσεων που αφορά την περίοδο 1 μέχρι την 31ή Οκτωβρίου.


Έξι νέα σχέδια στήριξης λόγω Covid19, έχουν ανακοινωθεί σχετικά με την περίοδο 1 Οκτωβρίου 2020 μέχρι 31 Οκτωβρίου 2020 όπου μπορούν οι επιχειρήσεις και εργαζόμενοι να υποβάλουν τις σχετικές αιτήσεις  με σκοπό να λάβουν επίδομα.

Σχεδίου Ξενοδοχειακών Μονάδων και Τουριστικών Καταλυμάτων

Ειδικού Σχεδίου Οικονομικών Δραστηριοτήτων συνδεόμενων με την Τουριστική Βιομηχανία ή Οικονομικών Δραστηριοτήτων οι οποίες επηρεάζονται άμεσα από τον Τουρισμό ή Οικονομικών Δραστηριοτήτων που συνδέονται με Επιχειρήσεις που τελούν υπό Υποχρεωτική Πλήρη Αναστολή Ειδικό Σχέδιο Μερικής Αναστολής Εργασιών

Σχεδίου Πλήρους Αναστολής των Εργασιών της Επιχείρησης

Σχεδίου για Επιχειρήσεις Ορισμένων Οικονομικών Δραστηριοτήτων

Ειδικό Επίδομα Στήριξης Ανέργων

Ειδικό Σχέδιο Ορισμένων Κατηγοριών Αυτοτελώς Εργαζομένων


Διαδικτυακά μπορείτε να βρείτε και να υποβάλετε όλα τα σχετικά έγγραφα που εμπίπτουν στην κατηγορία σας.



Για συμμετοχή στα σχεδία απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μην έχει απολυθεί οποιοσδήποτε υπάλληλος από την 1η Μαρτίου 2020 μέχρι και την 31 Δεκεμβρίου 2020, εκτός για λόγους που αιτιολογείται απόλυση άνευ προειδοποιήσεως. Νοείται ότι οι επιχειρήσεις δεν θα μπορούν να απολύουν εργαζομένους για οικονομικούς λόγους κατά το ανωτέρω διάστημα.

Το ανεργιακό επίδομα καταβάλλεται στην επιχείρηση και όχι στον εργοδοτούμενο και η επιχείρηση υποχρεούτε να υποβάλει διαδικτυακά τη δήλωση ΕΕΑ.12 «ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» που αφορά τη δήλωση για τα στοιχεία του λογαριασμού στον οποίο θα κατατεθεί το σύνολο των επιδομάτων με σχετικό αναλυτικό κατάλογο για κάθε εργοδοτούμενο. Η επιχείρηση υποχρεούται να καταβάλει τα αντίστοιχα ποσά σε όσους δεν εργάστηκαν καθώς και σε όσους εργάστηκαν μαζί με το υπόλοιπο του μισθού.

Κάθε επιχείρηση μπορεί να συμμετάσχει μόνο σε ένα σχέδιο.

Κάθε συμμετοχή πρέπει να υποβάλλεται με την Βεβαίωση Εγκεκριμένου Λογιστή η οποία θα επιβεβαιώνει την μείωση του κύκλου εργασιών.

Η επιχείρηση  που συμμετέχει στα ειδικά σχέδια, οφείλει να διατηρεί για περίοδο τουλάχιστον δύο ετών από την υποβολή της αίτησης κάθε σχετικό αρχείο, παραστατικό ή και αποδεικτικό στοιχείο σχετικό με την αίτηση.







Συχνές Ερωτήσεις για την Κυπριακή Εταιρία.
Όλες οι απαντήσεις εδώ.

Επισκεφτειτε την κεντρικη ιστοσελιδα της KTC Business Consultants

Εισοδος

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Η ομάδα της ΚΤC Business Consultants Ltd σας παρέχει δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη.

Συμπληρώστε την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο ή καλέστε μας στο +30 21 0873 7777 για Ελλάδα και +357 22 777020 για Κύπρο.


Αποστέλλοντας αυτό το μήνυμα συμφωνείτε με την Πολιτική Απορρήτου της σελίδας μας
Επικοινωνία
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
Αποστέλλοντας αυτό το μήνυμα
συμφωνείτε με την
Πολιτική Απορρήτου
της σελίδας μας

Επικοινωνήστε τηλεφωνικώς
+30 21 0873 7777 για Ελλάδα
+357 22 777020 για Κύπρο
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn More. That's Fine