Φορολογια στην Κυπρο

Διευθετήστε τα πάντα προς την Δημοκρατία ηλεκτρονικά μέσω της Αριάδνης.

Διευθετήστε τα πάντα προς την Δημοκρατία ηλεκτρονικά μέσω της Αριάδνης.

Ξέρετε ότι μπορείτε να διευθετήσετε φορολογικές υποχρεώσεις, να αιτηθείτε ΑΦΜ ,αίτηση για εγγραφή εμπορικής επωνυμίας ,πληρωμή εισφορών κοινωνικών ασφαλίσεων και πολλά άλλα από την διαδικτυακή σελίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας Αριάδνη;

Η Αριάδνη είναι μια κυβερνητική ιστοσελίδα ασφαλείας που διαθέτει στο κοινό ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Κυπριακής Δημοκρατίας. 
Η διαδικτυακή αυτή πύλη μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ιδιώτες, εταιρίες αλλά και εκπροσώπους εταιρειών όπως οι ΚΤC Business Consultants.
Αρκεί μόνο να εγγραφείτε μια φορά καταχωρώντας τα στοιχεία σας και ακολούθως να παραλάβετε τους κωδικούς σας από το γραφείο του πολίτη σε κάποια πόλη.
Στην σελίδα αυτή υπάρχουν αμέτρητοι σύνδεσμοι και υπηρεσίες σε ιστοσελίδες του κράτους με σκοπό να διευκολύνουν την ζωή σας, να γλυτώσετε πολύτιμο χρόνο και χρήμα διευθετώντας τα πάντα ηλεκτρονικά.
Εδώ θα βρείτε πάρα πολλά έντυπα αιτήσεων όπως η αίτηση για εγγραφή στην φορολογία (απόκτηση ΑΦΜ), αίτηση εγγραφής εμπορικής επωνυμίας ή εταιρείας, αίτηση επιστροφής δασμών κ.α.

Το πορτάλ διαθέτει αιτήσεις για θέματα όπως οι ανανέωση αδειών, έκδοση ταυτοτήτων και πιστοποιητικών, χορηγιών, επιδομάτων και άλλων.
Υπάρχει επίσης αρχείο με νομοθεσίες για κάθε ενδιαφερόμενο.
Αξίζει τον κόπο να μπει κάποιος στην διαδικασία να ανοίξει λογαριασμό για να διευθετεί τις υποχρεώσεις του προς την δημοκρατία  αλλά και να ενημερώνεται για όποιες διαδικασίες τον αφορούν.

Πατήστε εδώ για την σχετική ιστοδελίδα και επιλέξετε ότι σας ενδιαφέρει απο τις κατηγορίες Πολίτης - Κάτοικος Εξωτερικού - Επιχειρήσεις - Κυβέρνηση.

Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν:

Συχνές Ερωτήσεις για την Κυπριακή Εταιρία.
Όλες οι απαντήσεις εδώ.

Επισκεφτειτε την κεντρικη ιστοσελιδα της KTC Business Consultants

Εισοδος

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Η ομάδα της ΚΤC Business Consultants Ltd σας παρέχει δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη.

Συμπληρώστε την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο ή καλέστε μας στο +30 21 0873 7777 για Ελλάδα και +357 22 777020 για Κύπρο.


Αποστέλλοντας αυτό το μήνυμα συμφωνείτε με την Πολιτική Απορρήτου της σελίδας μας
Επικοινωνία
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
Αποστέλλοντας αυτό το μήνυμα
συμφωνείτε με την
Πολιτική Απορρήτου
της σελίδας μας

Επικοινωνήστε τηλεφωνικώς
+30 21 0873 7777 για Ελλάδα
+357 22 777020 για Κύπρο
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn More. That's Fine